MİLLİ EĞİTİM'DE HANGİ MÜDÜRLER GÖREVDEN ALINACAK

EĞİTİM 29.06.2022 - 12:52, Güncelleme: 29.06.2022 - 12:52
 

MİLLİ EĞİTİM'DE HANGİ MÜDÜRLER GÖREVDEN ALINACAK

Milli Eğitim Bakanlığı'nda büyük değişim
Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı haber kaynaklarımıza göre, İl Milli Eğitim Müdürleri arasında görevden alınmalar ve yer değiştirmeler yaşanacak. Haber merkezimize gelen bilgilere göre, 30'a yakın il müdürünün ya görevden alınacağı yada görev yerlerinin değiştirileceği ifade ediliyor. izmirmilliegitim.com'a gelen bilgilere göre Ege Bölgesi'nde 4 il müdürünün görevden alınması düşünülüyor. Daha öncede Şırnak, Konya, Samsun ve Tokat İl Müdürleri görevden alınmıştı. Ancak bakanlığın ikinci icraatinde 30'a yakın il müdürü ile ilgili görevden alma veya başka yerlere görevlendirme yapacağı belirtiliyor. Görevden alınması beklenen il müdürleri arasında Kocaeli, Ordu, Şanlıurfa, Tunceli, Kars, Rize, Van, Afyon, Aksaray, Aydın ve Sinop il müdürleri ön plana çıkıyor.  Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yapılacak dev rotasyonun tüm detayları TEMİZELLER'de olacak.  
Milli Eğitim Bakanlığı'nda büyük değişim

Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı haber kaynaklarımıza göre, İl Milli Eğitim Müdürleri arasında görevden alınmalar ve yer değiştirmeler yaşanacak. Haber merkezimize gelen bilgilere göre, 30'a yakın il müdürünün ya görevden alınacağı yada görev yerlerinin değiştirileceği ifade ediliyor.

izmirmilliegitim.com'a gelen bilgilere göre Ege Bölgesi'nde 4 il müdürünün görevden alınması düşünülüyor. Daha öncede Şırnak, Konya, Samsun ve Tokat İl Müdürleri görevden alınmıştı. Ancak bakanlığın ikinci icraatinde 30'a yakın il müdürü ile ilgili görevden alma veya başka yerlere görevlendirme yapacağı belirtiliyor. Görevden alınması beklenen il müdürleri arasında Kocaeli, Ordu, Şanlıurfa, Tunceli, Kars, Rize, Van, Afyon, Aksaray, Aydın ve Sinop il müdürleri ön plana çıkıyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yapılacak dev rotasyonun tüm detayları TEMİZELLER'de olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.