İZMİR MİLLİ EĞİTİM SOYULMUŞ!

EĞİTİM 19.12.2022 - 12:48, Güncelleme: 19.12.2022 - 13:12 40346+ kez okundu.
 

İZMİR MİLLİ EĞİTİM SOYULMUŞ!

Bakın İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yetkilileri. Size TEMİZELLER ‘den çok önemli bir çağrı var. TEMİZELLER diyor ki...
Bakın İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yetkilileri. Size TEMİZELLER ‘den çok önemli bir çağrı var. TEMİZELLER diyor ki, 'TEMİZELLER ile değil devletin makinalarını çalanlarla uğraşın'. Deneyimli Gazeteci Ahmet TÜBCEL ‘in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Haber Programı devletin ve milletin çıkarları doğrultusunda programlarını yapmaya kamu zararlarını ortaya çıkarmaya devam ediyor. Fakirin, fukaranın, yetimin, öksüzün, vatan toprağını al kanıyla sulamış şehidin hakkını korumaya yeminli TEMİZELLER, son günlerde ilginç ayak oyunları, sözde tehditlerle karşı karşıya kalıyor. Son aylarda İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaşanan skandal iddiaları gündeme taşıyan TEMİZELLER hem eğitim camiasından hem de kamuoyundan binlerce izlenme sayısı ile hak ettiği takdiri alırken önünde 'Milli' yazan Millî Eğitim Bakanlığımız bünyesindeki İzmir Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nde bazı isimler TEMİZELLER’İ nasıl halt ederiz’in peşine düşmüş gibi görünüyor. Bakın İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yetkilileri. Yukarıda da belirtiğimiz gibi...  ‘'TEMİZELLER İLE DEĞİL DEVLETİN MAKİNELERİNİ ÇALANLARLA UĞRAŞIN'’ Uğraşın ...! Çünkü yüce devletin evlatlarımız eğitimde öğretimde kullansın diye bütçesinden size aktardığı devasa makineleri çaldırmışsınız. Milyonlarca liralık makineler nasıl ve nerede satılmış biliyor musunuz? Devletin ve milletin malı nasıl peş keş çekilmiş ?...! Cuma günü TEMİZELLER' i izlerseniz hepiniz öğreneceksiniz. Peki devletin makineleri çalınıp satılırken siz ne yapıyordunuz? Üstelik devletin makinelerini çalanlara bir de nakliye parası verdiniz. Yalan mı? Neyse detaylar önümüzdeki Cuma günü. Ama size yaptığımız hatırlatmayı bir de yazımızın altına koyalım. Ve Cuma günü buluşmak üzere diyelim. 23 Aralık cuma akşamı saat 16.00'da belge ve görüntüleriyle, tüm olayın çıplaklığı milli eğitim müdürlüğüne bağlı meslek okulu nasıl soyulmuş gözlerinize ve kulaklarınıza inanamayacaksınız... https://www.youtube.com/TemizellerTv Youtube kanalından bizi izlemeyi sakın kaçırmayın…
Bakın İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yetkilileri. Size TEMİZELLER ‘den çok önemli bir çağrı var. TEMİZELLER diyor ki...

Bakın İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yetkilileri. Size TEMİZELLER ‘den çok önemli bir çağrı var. TEMİZELLER diyor ki, 'TEMİZELLER ile değil devletin makinalarını çalanlarla uğraşın'.

Deneyimli Gazeteci Ahmet TÜBCEL ‘in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Haber Programı devletin ve milletin çıkarları doğrultusunda programlarını yapmaya kamu zararlarını ortaya çıkarmaya devam ediyor. Fakirin, fukaranın, yetimin, öksüzün, vatan toprağını al kanıyla sulamış şehidin hakkını korumaya yeminli TEMİZELLER, son günlerde ilginç ayak oyunları, sözde tehditlerle karşı karşıya kalıyor.

Son aylarda İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaşanan skandal iddiaları gündeme taşıyan TEMİZELLER hem eğitim camiasından hem de kamuoyundan binlerce izlenme sayısı ile hak ettiği takdiri alırken önünde 'Milli' yazan Millî Eğitim Bakanlığımız bünyesindeki İzmir Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nde bazı isimler TEMİZELLER’İ nasıl halt ederiz’in peşine düşmüş gibi görünüyor.

Bakın İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yetkilileri. Yukarıda da belirtiğimiz gibi...

 ‘'TEMİZELLER İLE DEĞİL DEVLETİN MAKİNELERİNİ ÇALANLARLA UĞRAŞIN'’

Uğraşın ...! Çünkü yüce devletin evlatlarımız eğitimde öğretimde kullansın diye bütçesinden size aktardığı devasa makineleri çaldırmışsınız.

Milyonlarca liralık makineler nasıl ve nerede satılmış biliyor musunuz?

Devletin ve milletin malı nasıl peş keş çekilmiş ?...! Cuma günü TEMİZELLER' i izlerseniz hepiniz öğreneceksiniz. Peki devletin makineleri çalınıp satılırken siz ne yapıyordunuz?

Üstelik devletin makinelerini çalanlara bir de nakliye parası verdiniz. Yalan mı? Neyse detaylar önümüzdeki Cuma günü. Ama size yaptığımız hatırlatmayı bir de yazımızın altına koyalım. Ve Cuma günü buluşmak üzere diyelim.

23 Aralık cuma akşamı saat 16.00'da belge ve görüntüleriyle, tüm olayın çıplaklığı milli eğitim müdürlüğüne bağlı meslek okulu nasıl soyulmuş gözlerinize ve kulaklarınıza inanamayacaksınız...

https://www.youtube.com/TemizellerTv Youtube kanalından bizi izlemeyi sakın kaçırmayın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.