MUSTAFA İNCE'DEN MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİNE İTİBAR SUİKASTİ

SİYASET 25.08.2022 - 15:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 15:36 36162+ kez okundu.
 

MUSTAFA İNCE'DEN MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİNE İTİBAR SUİKASTİ

TEMİZELLER DETAYLARI Cuma saat 16.00 da AÇIKLAYACAK
MUSTAFA İNCE'DEN MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİNE İTİBAR SUİKASTİ TEMİZELLER DETAYLARI Cuma saat 16.00 da AÇIKLAYACAK TEMİZELLER Haber Programının Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili hazırlayıp kamuoyu ile paylaştığı skandal iddialar karşısında ne yapacağını şaşıran Mustafa İnce, iyice ipleri elinden kaçırdı. İnce, dün TEMİZELLER ‘in yaptığı Mustafa Günay'ın belediyeden uzaklaştırılmasıyla ilgili Yeni Asır  gazetesi haber müdürüne yaptığı   yaptığı açıklama İzmir'in gündemine bomba gibi düştü. İnce Yeni Asır Gazetesi Haber Müdürü Erhan Güleç'in olayla ilgili sorusuna Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay'ın belediyeden izin aldığını belki haftaya döneceğini söyledi. İnce gazeteciye olayı '’ Müfettiş beyler geldiklerinde karşılansın istiyorlar, arabalarının, yatacak yerlerinin ayarlanmasını istiyorlar. Bunlarla ilgili ufak tefek hoşnutsuzluklar olmuş. Çözülecek şeyler'’ diye anlatınca ortalık karıştı.  Devletin müfettişlerinin oda, araba vs istediğini iddia ederek müfettişlere itibar suikastı yapan İnce'ye tepkiler çığ gibi büyüyor. Cuma günü saat 16.00 da Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili önemli iddiaları gündeme taşıyacak olan Ahmet TÜBCEL, İnce'nin devletin görevlilerine yaptığı itibar suikastını gündeminin birinci maddesine aldı. Tübcel belediye kaynaklarından da yaşanılanlar hakkında geniş bilgi topladı.  Devletin müfettişlerine yapılan itibar suikastının detayları Ahmet TÜBCEL ‘in anlatımıyla Cuma  saat 16.00 da TEMİZELLER Haber Programında olacak.
TEMİZELLER DETAYLARI Cuma saat 16.00 da AÇIKLAYACAK

MUSTAFA İNCE'DEN MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİNE İTİBAR SUİKASTİ

TEMİZELLER DETAYLARI Cuma saat 16.00 da AÇIKLAYACAK

TEMİZELLER Haber Programının Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili hazırlayıp kamuoyu ile paylaştığı skandal iddialar karşısında ne yapacağını şaşıran Mustafa İnce, iyice ipleri elinden kaçırdı. İnce, dün TEMİZELLER ‘in yaptığı Mustafa Günay'ın belediyeden uzaklaştırılmasıyla ilgili Yeni Asır  gazetesi haber müdürüne yaptığı   yaptığı açıklama İzmir'in gündemine bomba gibi düştü.

İnce Yeni Asır Gazetesi Haber Müdürü Erhan Güleç'in olayla ilgili sorusuna Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay'ın belediyeden izin aldığını belki haftaya döneceğini söyledi. İnce gazeteciye olayı '’ Müfettiş beyler geldiklerinde karşılansın istiyorlar, arabalarının, yatacak yerlerinin ayarlanmasını istiyorlar. Bunlarla ilgili ufak tefek hoşnutsuzluklar olmuş. Çözülecek şeyler'’ diye anlatınca ortalık karıştı. 

Devletin müfettişlerinin oda, araba vs istediğini iddia ederek müfettişlere itibar suikastı yapan İnce'ye tepkiler çığ gibi büyüyor. Cuma günü saat 16.00 da Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili önemli iddiaları gündeme taşıyacak olan Ahmet TÜBCEL, İnce'nin devletin görevlilerine yaptığı itibar suikastını gündeminin birinci maddesine aldı. Tübcel belediye kaynaklarından da yaşanılanlar hakkında geniş bilgi topladı. 

Devletin müfettişlerine yapılan itibar suikastının detayları Ahmet TÜBCEL ‘in anlatımıyla Cuma  saat 16.00 da TEMİZELLER Haber Programında olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.