GAZETECİLERİN BAŞKANI BANKAMATİKÇİ ÇIKTI

GÜNDEM 28.03.2022 - 12:05, Güncelleme: 01.04.2022 - 12:45 164706+ kez okundu.
 

GAZETECİLERİN BAŞKANI BANKAMATİKÇİ ÇIKTI

Aydın'da Utanç Maaşı
GAZETECİLERİN BAŞKANI BANKAMATİKÇİ ÇIKTI AYDIN'DA UTANÇ MAAŞI Aydınpost adlı haber portalı kentte oldukça tartışılacak bir habere imza attı. Haber sitesi, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı'nın , Aydın Belediyesi'nden maaş aldığını ortaya çıkardı. Aydınpost Cemiyet Başkanı Cem Ulucan'ın belediyeden aldığı maaşın belgesini de haberine koydu.  Aydınpost haberinde şöyle dedi: ' Hafta sonu gerçekştirilen cemiyet seçimlerinde de gündemi uzun süre meşgul eden Cem Ulucan’ın belediyeden maaş iddialarına karşılık yalanlayan ifadelerinin altı boş çıktı. Cem Ulucan’ın CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin İmar A.Ş adlı şirketinden 2020 yılından bu yana kontrolör olarak maaş aldığı ortaya çıktı. BANKAMATİK MEMURU Cem Ulucan’ın Aydın BŞB’de “bankamatik memurluğu” yaptığının belgelenmesi gündemde tartışılmaya daha da devam edecek gibi görünüyor. Belgede 3 bin lira maaş aldığı ortaya çıkan Cem Ulucan'a güncel olarak şu anda 5 bin lira maaş ödendiği ve SGK'sının da İmar A.Ş tarafından ödendiği öğrenildi. İşte Cem Ulucan’ın Aydın BŞB’ye bağlı İmar A.Ş’de bankamatik memuru olduğunu kanıtlayan o belge:
Aydın'da Utanç Maaşı

GAZETECİLERİN BAŞKANI BANKAMATİKÇİ ÇIKTI

AYDIN'DA UTANÇ MAAŞI

Aydınpost adlı haber portalı kentte oldukça tartışılacak bir habere imza attı. Haber sitesi, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı'nın , Aydın Belediyesi'nden maaş aldığını ortaya çıkardı. Aydınpost Cemiyet Başkanı Cem Ulucan'ın belediyeden aldığı maaşın belgesini de haberine koydu. 
Aydınpost haberinde şöyle dedi:
' Hafta sonu gerçekştirilen cemiyet seçimlerinde de gündemi uzun süre meşgul eden Cem Ulucan’ın belediyeden maaş iddialarına karşılık yalanlayan ifadelerinin altı boş çıktı. Cem Ulucan’ın CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin İmar A.Ş adlı şirketinden 2020 yılından bu yana kontrolör olarak maaş aldığı ortaya çıktı.

BANKAMATİK MEMURU

Cem Ulucan’ın Aydın BŞB’de “bankamatik memurluğu” yaptığının belgelenmesi gündemde tartışılmaya daha da devam edecek gibi görünüyor. Belgede 3 bin lira maaş aldığı ortaya çıkan Cem Ulucan'a güncel olarak şu anda 5 bin lira maaş ödendiği ve SGK'sının da İmar A.Ş tarafından ödendiği öğrenildi.
İşte Cem Ulucan’ın Aydın BŞB’ye bağlı İmar A.Ş’de bankamatik memuru olduğunu kanıtlayan o belge:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.