TEMİZELLER'DEN KISA BİR MOLA

GÜNDEM 13.10.2023 - 10:27, Güncelleme: 13.10.2023 - 10:29 58234+ kez okundu.
 

TEMİZELLER'DEN KISA BİR MOLA

İlkeli ve belgeli haberciliğin tek ismi TEMİZELLER'den bir haftalık kısa bir mola.
TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet TÜBCEL ve ekibi bazı kamu zararı iddialarını araştırmak ve belgelemek için İzmir dışında olacağı için bu hafta yayınlanacak TEMİZELLER Programı 20 Ekim saat 16.00 tarihine alındı. İKİ AYRI İL DE OLACAĞIZ Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL yaptığı açıklamada 'Haber merkezimize kamu zararları ile ilgili çok önemli iddialar geliyor. Ama biz bu iddiaları belgelemeden ve yerinde araştırma yapmadan asla kamuoyu ile paylaşmıyoruz. Bu bizim programımızın en büyük ilkesi. Bu nedenle iki ayrı ilde haber merkezimize gelen iddiaları incelemek için gideceğiz. Saygıdeğer ve bizi asla yalnız bırakmayan seyircilerimizden bir haftalık kısa bir ara rica ediyoruz. Kendilerinden bizi affetmelerini istiyoruz' dedi.   20 Ekim Cuma saat 16.00 da görüşmek üzere hoşça kalın...
İlkeli ve belgeli haberciliğin tek ismi TEMİZELLER'den bir haftalık kısa bir mola.

TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet TÜBCEL ve ekibi bazı kamu zararı iddialarını araştırmak ve belgelemek için İzmir dışında olacağı için bu hafta yayınlanacak TEMİZELLER Programı 20 Ekim saat 16.00 tarihine alındı.


İKİ AYRI İL DE OLACAĞIZ
Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL yaptığı açıklamada 'Haber merkezimize kamu zararları ile ilgili çok önemli iddialar geliyor. Ama biz bu iddiaları belgelemeden ve yerinde araştırma yapmadan asla kamuoyu ile paylaşmıyoruz. Bu bizim programımızın en büyük ilkesi. Bu nedenle iki ayrı ilde haber merkezimize gelen iddiaları incelemek için gideceğiz. Saygıdeğer ve bizi asla yalnız bırakmayan seyircilerimizden bir haftalık kısa bir ara rica ediyoruz. Kendilerinden bizi affetmelerini istiyoruz' dedi.  


20 Ekim Cuma saat 16.00 da görüşmek üzere hoşça kalın...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.