HEM DEVLETİN SAVCILARINA HEMDE KANTİNCİ ESNAFINA HESAP VERECEKSİNİZ!

GÜNDEM 26.01.2024 - 14:19, Güncelleme: 26.01.2024 - 14:25 47505+ kez okundu.
 

HEM DEVLETİN SAVCILARINA HEMDE KANTİNCİ ESNAFINA HESAP VERECEKSİNİZ!

İZMİR KANTİNCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI ÖZGÜR YAVUZ SUÇ İŞLİYORSUNUZ
Tüm detaylar bugün saat 16.00 da İzmir Kantinciler Odasında yer yerinden oynayacak. Temizeller program yapımcısı ve sunucusu araştırmacı usta gazeteci Ahmet TÜBCEL’in ortaya çıkardığı ve bugün saat 16.00 da Temizeller programında  yayınlayacağı belgeler karşısında İzmir Kantinciler Odası yönetiminin nasıl bir  açıklama yapacağı merak konusu oldu. Whatsapp İhbar Hattı: 0533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com Canlı yayın için: www.temizellergazetesi.com
İZMİR KANTİNCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI ÖZGÜR YAVUZ SUÇ İŞLİYORSUNUZ

Tüm detaylar bugün saat 16.00 da İzmir Kantinciler Odasında yer yerinden oynayacak.

Temizeller program yapımcısı ve sunucusu araştırmacı usta gazeteci Ahmet TÜBCEL’in ortaya çıkardığı ve bugün saat 16.00 da Temizeller programında  yayınlayacağı belgeler karşısında İzmir Kantinciler Odası yönetiminin nasıl bir  açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Whatsapp İhbar Hattı: 0533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Canlı yayın için: www.temizellergazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.