ABD'Lİ GAZETECİYE O...ÇOCUĞU DİYEN BIDEN KABAŞ İÇİN ÖZGÜRLÜK İSTEDİ

25.01.2022 - 09:19, Güncelleme: 25.01.2022 - 09:47
 

ABD'Lİ GAZETECİYE O...ÇOCUĞU DİYEN BIDEN KABAŞ İÇİN ÖZGÜRLÜK İSTEDİ

BÖYLE OLUR AMERİKA'NIN ADALETİ
BÖYLE OLUR AMERİKA'NIN ADALETİ ABD'Lİ GAZETECİYE O...ÇOCUĞU DİYEN BIDEN KABAŞ İÇİN ÖZGÜRLÜK İSTEDİ ABD Başkanı Joe Biden, bugün Beyaz Saray'da Rekabet Konseyi'yle yaptığı toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantı sırasında Fox News muhabiri Peter Doocy, Biden'a enflasyondaki yükselişte mesuliyet kabul edip etmediği sorusunu sordu. Biden ise, Doocy'e küfürle yanıt vererek, "Bu büyük bir kazanç, daha çok enflasyon... Ne aptal bir o... çocuğu" dedi. Öte yandan Biden'ın küfürlü cümlesi, Beyaz Saray'ın resmi internet sitesinde yayınlanan metinde de yer buldu. SEDEF KABAŞ İÇİN ÜZÜLMÜŞLER Kendi ülkesinin gazecisine ağır küfürler eden ABD, söz konusu Türkiye olunca özgürlükten söz etti. ABD Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretler ettiği iddiasıyla tutuklanan Sedef IKabaş için üzgün olduklarını belirtti ABD Dışişleri yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Gazeteci Sedef Kabaş’ın tutuklanmasından dolayı üzgünüz. İfade özgürlüğü evrenseldir ve bazıları tarafından tartışmalı ya da rahatsız edici olduğu düşünülen sözleri içerse de ifade özgürlüğünün korunması demokrasileri güçlendirir.  
BÖYLE OLUR AMERİKA'NIN ADALETİ

BÖYLE OLUR AMERİKA'NIN ADALETİ

ABD'Lİ GAZETECİYE O...ÇOCUĞU DİYEN BIDEN KABAŞ İÇİN ÖZGÜRLÜK İSTEDİ

ABD Başkanı Joe Biden, bugün Beyaz Saray'da Rekabet Konseyi'yle yaptığı toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Toplantı sırasında Fox News muhabiri Peter Doocy, Biden'a enflasyondaki yükselişte mesuliyet kabul edip etmediği sorusunu sordu. Biden ise, Doocy'e küfürle yanıt vererek, "Bu büyük bir kazanç, daha çok enflasyon... Ne aptal bir o... çocuğu" dedi.
Öte yandan Biden'ın küfürlü cümlesi, Beyaz Saray'ın resmi internet sitesinde yayınlanan metinde de yer buldu.

SEDEF KABAŞ İÇİN ÜZÜLMÜŞLER

Kendi ülkesinin gazecisine ağır küfürler eden ABD, söz konusu Türkiye olunca özgürlükten söz etti. ABD Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretler ettiği iddiasıyla tutuklanan Sedef IKabaş için üzgün olduklarını belirtti ABD Dışişleri yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“Gazeteci Sedef Kabaş’ın tutuklanmasından dolayı üzgünüz. İfade özgürlüğü evrenseldir ve bazıları tarafından tartışmalı ya da rahatsız edici olduğu düşünülen sözleri içerse de ifade özgürlüğünün korunması demokrasileri güçlendirir.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.