MÜDÜRE BAK. 6 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİYİ HAVAYA KALDIRIP YERE FIRLATTI.

EĞİTİM 29.11.2023 - 10:49, Güncelleme: 09.12.2023 - 12:14 205740+ kez okundu.
 

MÜDÜRE BAK. 6 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİYİ HAVAYA KALDIRIP YERE FIRLATTI.

SENDE VİCDAN VAR MI?
Muğla'nın Milas ilçesindeki bir okulda 'pes' dedirten görüntüler ortaya çıktı. Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlattığı görüntüler görenleri dehşete düşürdü. Öğrenci E.S'nin olaydan sonra baş, belinden ve sırtından yaralandığı öğrenildi. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan sonra açığa alınan müdürün tekrar görevine iade edildiği öğrenildi.  
SENDE VİCDAN VAR MI?

Muğla'nın Milas ilçesindeki bir okulda 'pes' dedirten görüntüler ortaya çıktı. Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlattığı görüntüler görenleri dehşete düşürdü.

Öğrenci E.S'nin olaydan sonra baş, belinden ve sırtından yaralandığı öğrenildi. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan sonra açığa alınan müdürün tekrar görevine iade edildiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.