İSTİFA ET! MÜDÜR...

EĞİTİM 28.11.2022 - 14:54, Güncelleme: 28.11.2022 - 15:05 42436+ kez okundu.
 

İSTİFA ET! MÜDÜR...

TEMİZELLER Programında gündem maddelerinden biri de Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş olacak...
TEMİZELLER Programı İzmir Milli Eğitimde karanlıkta kalmış tüm konulara ışık tutmaya devam ediyor Bu hafta cuma günü saat 16.00 da yayınlanacak olan TEMİZELLER Programında gündem maddelerinden biri de Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş olacak. Hüseyin Güneşin Buca ilçesine atandığı günden itibaren icraatlarını mercek altına alan Temizeller korkunç gerçeklere ulaştı. Tüm detaylar ve ayrıntılar bu hafta saat 16.00 da TEMİZELLER’DE Sakın kaçırmayın… İhbar ve İletişim Hattı : 0 533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com
TEMİZELLER Programında gündem maddelerinden biri de Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş olacak...

TEMİZELLER Programı İzmir Milli Eğitimde karanlıkta kalmış tüm konulara ışık tutmaya devam ediyor

Bu hafta cuma günü saat 16.00 da yayınlanacak olan TEMİZELLER Programında gündem maddelerinden biri de Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş olacak.

Hüseyin Güneşin Buca ilçesine atandığı günden itibaren icraatlarını mercek altına alan Temizeller korkunç gerçeklere ulaştı.

Tüm detaylar ve ayrıntılar bu hafta saat 16.00 da TEMİZELLER’DE Sakın kaçırmayın…

İhbar ve İletişim Hattı : 0 533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.