EFELER BELEDİYE BAŞKANINA SESLENİYORUZ...

SİYASET 22.08.2023 - 17:44, Güncelleme: 22.08.2023 - 17:44 28886+ kez okundu.
 

EFELER BELEDİYE BAŞKANINA SESLENİYORUZ...

PARALAR NEREDE?
Aydın'ın merkez ilçe belediyesi Efeler Belediyesi'nde herkes bu soruyu soruyor. ' Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay. Madem belediyenin çok değerli arsalarını parsel, parsel satıyorsun. Peki paralar nerede?' Paraların nereye nasıl gittiğini açıklamayan belediye başkanı işçilerin maaşını ödeyemiyor bu konuda açıklama yapan sendika yöneticileri ise meydanlarda şu açıklamaları yapıyor: 15 Ağustos 2023 tarihinde Efeler Belediyesi'nde çalışan işçi ve memurların maaşlarının eksik yattığını belirten Tüm Yerel Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Bozkurt "Artık eksik yatan maaşlar nedeniyle bıçak kemiğe dayanmıştır. Sorumluluk makamında bulunan ilgililerin sorumluluklarını yerine getirmelerini bir an önce maaş ödemelerinin yapılmasını, Tüm Yerel Sen olarak emekten aldığımız güçle kamu emekçilerinin haklarının takipçisi olacağımızı ilan ediyoruz " dedi. Öte yandan basın açıklamasına katılmak isteyen Efeler Belediyesi işçilerinin belediye yönetiminin mobing uygulamasından çekindikleri için eyleme katılmadıkları iddia edildi. SATIŞLAR 21 ARSA İLE SINIRLI DEĞİL TEMİZELLER' in 18 Ağustos günü ekrana getirdiği ve Efeler Belediyesi'nde yaşanan arsa skandalı büyüyor. TEMİZELLER' e gelen ihbarlara göre Efeler Belediye Başkanı Atay yalnız 21 tane arsa değil. İddiaya göre Fatih Atay belediyeye yani kamuya ait bir çok arsayı satmış yada yönetmelik değişiklikleriyle birbirinden değerli arazileri bazı isimlere adeta peşkeş çekmiş.  Peki pek çok iddiaya neden olan bu satışlar neler? TEMİZELLER bu satışların perde arkasını belgeleriyle açıklamaya hazırlanıyor. Çok yakında TEMİZELLER ekranında
PARALAR NEREDE?

Aydın'ın merkez ilçe belediyesi Efeler Belediyesi'nde herkes bu soruyu soruyor. ' Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay. Madem belediyenin çok değerli arsalarını parsel, parsel satıyorsun.

Peki paralar nerede?'

Paraların nereye nasıl gittiğini açıklamayan belediye başkanı işçilerin maaşını ödeyemiyor bu konuda açıklama yapan sendika yöneticileri ise meydanlarda şu açıklamaları yapıyor:

15 Ağustos 2023 tarihinde Efeler Belediyesi'nde çalışan işçi ve memurların maaşlarının eksik yattığını belirten Tüm Yerel Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Bozkurt "Artık eksik yatan maaşlar nedeniyle bıçak kemiğe dayanmıştır. Sorumluluk makamında bulunan ilgililerin sorumluluklarını yerine getirmelerini bir an önce maaş ödemelerinin yapılmasını, Tüm Yerel Sen olarak emekten aldığımız güçle kamu emekçilerinin haklarının takipçisi olacağımızı ilan ediyoruz " dedi.
Öte yandan basın açıklamasına katılmak isteyen Efeler Belediyesi işçilerinin belediye yönetiminin mobing uygulamasından çekindikleri için eyleme katılmadıkları iddia edildi.


SATIŞLAR 21 ARSA İLE SINIRLI DEĞİL

TEMİZELLER' in 18 Ağustos günü ekrana getirdiği ve Efeler Belediyesi'nde yaşanan arsa skandalı büyüyor. TEMİZELLER' e gelen ihbarlara göre Efeler Belediye Başkanı Atay yalnız 21 tane arsa değil. İddiaya göre Fatih Atay belediyeye yani kamuya ait bir çok arsayı satmış yada yönetmelik değişiklikleriyle birbirinden değerli arazileri bazı isimlere adeta peşkeş çekmiş. 

Peki pek çok iddiaya neden olan bu satışlar neler?

TEMİZELLER bu satışların perde arkasını belgeleriyle açıklamaya hazırlanıyor.

Çok yakında TEMİZELLER ekranında

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.