TEMİZELLER DEN YİNE GÜNDEM YARATACAK DOSYA

GÜNDEM 27.10.2023 - 11:55, Güncelleme: 27.10.2023 - 11:55
 

TEMİZELLER DEN YİNE GÜNDEM YARATACAK DOSYA

TEMİZELLER İZMİR CUMHURİYET BAŞSAVCISINA SESLENİYOR...
Yılların programı TEMİZELLER haber programı yine İzmir’de çok önemli bir konuyu gündeme getiriyor. İzmir şu sıralar Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkan Yardımcısı olan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın 15 Ekim 2023 tarihinde attığı tweti konuşuyor. Özkan’ın twitter de paylaştığı yazı İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı içerisindeki gündemini korurken, işini yüce Türk Adaletinin koyduğu kanunlar ve disiplin içerisinde yapan Budapeşte ilkelerine sadık kalan savcıları da rahatsız ediyor. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın ’suçladığı savcının kim olduğunu ve kimlerle beraber hareket ettiğini merak eden İzmir kamuoyu bazı soruların cevabını arıyor.   TEMİZELLER ARAŞTIRIYOR Yaşanılan bu atmosferde TEMİZELLER ’de bu savcı kim sorusunun yanıtını arıyor. TEMİZELLER’e ulaşan bilgilere göre, söz konusu savcının Aliağa’da faaliyet gösteren ve FETÖ terör örgütü iddialarından işlem gören bir firma sahibinin akladığı iddia ediliyor. İddiaya göre o savcı firmanın yargılandığı süreçte dosyadan sorumlu olan asıl savcısının kısa süreliğine izne ayrılmasının ardından dosyayı kendisine veren o elin İsteği doğrultusunda soruşturma aşamasında olan delillerin tamamı toplanmadan dosyaya al acele hem de aynı gün ‘KYOK’ kararı verdirdiği iddia ediliyor. Bu savcının kim olduğunu bulmak eğer ki varsa usulsüzlük, görevi kötüye kullanma görevi ihmal gibi konuların üzerine gidip ortaya çıkarmak kamuoyunun önünde güven tazelemek sizde takdir edersiniz ki İzmir Cumhuriyet Başsavcılık makamına düşüyor. Çünkü İzmir’de görev yapan birbirinden değerli çok kıymetli savcıların birkaç çürük elma yüzünden zan altında kalması hem kendilerini hem İzmir kamuoyunu hem ailelerini hem de bizleri çok rahatsız ediyor.   SON SÖZ Hakimler Bangolar ilkeleri - Savcılar Budapeşte İlkeleri  - Avukatlar Havana İlkelerine bağlı kalmasını gönülden istiyoruz.
TEMİZELLER İZMİR CUMHURİYET BAŞSAVCISINA SESLENİYOR...

Yılların programı TEMİZELLER haber programı yine İzmir’de çok önemli bir konuyu gündeme getiriyor.

İzmir şu sıralar Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkan Yardımcısı olan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın 15 Ekim 2023 tarihinde attığı tweti konuşuyor.

Özkan’ın twitter de paylaştığı yazı İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı içerisindeki gündemini korurken, işini yüce Türk Adaletinin koyduğu kanunlar ve disiplin içerisinde yapan Budapeşte ilkelerine sadık kalan savcıları da rahatsız ediyor.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın ’suçladığı savcının kim olduğunu ve kimlerle beraber hareket ettiğini merak eden İzmir kamuoyu bazı soruların cevabını arıyor.

 

TEMİZELLER ARAŞTIRIYOR

Yaşanılan bu atmosferde TEMİZELLER ’de bu savcı kim sorusunun yanıtını arıyor. TEMİZELLER’e ulaşan bilgilere göre, söz konusu savcının Aliağa’da faaliyet gösteren ve FETÖ terör örgütü iddialarından işlem gören bir firma sahibinin akladığı iddia ediliyor.

İddiaya göre o savcı firmanın yargılandığı süreçte dosyadan sorumlu olan asıl savcısının kısa süreliğine izne ayrılmasının ardından dosyayı kendisine veren o elin

İsteği doğrultusunda soruşturma aşamasında olan delillerin tamamı toplanmadan dosyaya al acele hem de aynı gün ‘KYOK’ kararı verdirdiği iddia ediliyor.

Bu savcının kim olduğunu bulmak eğer ki varsa usulsüzlük, görevi kötüye kullanma görevi ihmal gibi konuların üzerine gidip ortaya çıkarmak kamuoyunun önünde güven tazelemek sizde takdir edersiniz ki İzmir Cumhuriyet Başsavcılık makamına düşüyor.

Çünkü İzmir’de görev yapan birbirinden değerli çok kıymetli savcıların birkaç çürük elma yüzünden zan altında kalması hem kendilerini hem İzmir kamuoyunu hem ailelerini hem de bizleri çok rahatsız ediyor.

 

SON SÖZ

Hakimler Bangolar ilkeleri - Savcılar Budapeşte İlkeleri  - Avukatlar Havana İlkelerine bağlı kalmasını gönülden istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.