DÜNYA SU BİLİNCİ PANELİ...ULUSLARARASI KATILIM...

02.12.2021 - 13:23, Güncelleme: 02.12.2021 - 13:23 2678+ kez okundu.
 

DÜNYA SU BİLİNCİ PANELİ...ULUSLARARASI KATILIM...

İstanbul'da yapıldı
İstanbul-Küçükçekmece Gazi Anadolu Lisesi, pandemi nedeniyle 2 yıl ara verdiği Erasmus+KA229 projesine, 4 ülkeden gelen konuklarıyla yeniden başladı. Küçükçekmece Gazi Anadolu Lisesi,  Avrupa Birliği Erasmus+ KA229 projeleri kapsamında  Ulusal Ajansın (www.ua.gov.tr) katkılarıyla yürütülen projeye, pandemi nedeniyle 2 yıl ara verdikten sonra Polonya, Sırbistan, İspanya ve Finladiya’dan gelen misafirlerini konuk etti. Her ülkeden 2 öğretmen ve 6 öğrencinin katıldığı etkinlikte, bir hafta boyunca Ataköy İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, su kemerleri, sarnıç, İstanbul Su Yönetim Merkezi gibi yerler ziyaret edilerek, bilgiler verildi, sunumlar yapıldı. Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri bu projeyle 4 ülke ile birlikte ‘Dünya Su Kaynakları Üzerinde Bir Gezinti’ olan WATER adlı proje ile tüm gezegenimizin korunması ve su tüketimi hakkında bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Proje aynı zamanda, farklı ülkelerden gelen öğretmen ve öğrencilerin birbirlerinin kültürlerini tanıması, yabancı dil kullanımının geliştirilmesi, özgüvenlerinin artırılması, yeni eğitim sistemlerinin keşfedilmesi, grup çalışması yapabilmeyi ve sıcak dostlukların kurulmasını sağlıyor. Bu ve buna benzer projelerin devam edeceği öğrenildi.    
İstanbul'da yapıldı

İstanbul-Küçükçekmece Gazi Anadolu Lisesi, pandemi nedeniyle 2 yıl ara verdiği Erasmus+KA229 projesine, 4 ülkeden gelen konuklarıyla yeniden başladı.

Küçükçekmece Gazi Anadolu Lisesi,  Avrupa Birliği Erasmus+ KA229 projeleri kapsamında  Ulusal Ajansın (www.ua.gov.tr) katkılarıyla yürütülen projeye, pandemi nedeniyle 2 yıl ara verdikten sonra Polonya, Sırbistan, İspanya ve Finladiya’dan gelen misafirlerini konuk etti. Her ülkeden 2 öğretmen ve 6 öğrencinin katıldığı etkinlikte, bir hafta boyunca Ataköy İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, su kemerleri, sarnıç, İstanbul Su Yönetim Merkezi gibi yerler ziyaret edilerek, bilgiler verildi, sunumlar yapıldı.


Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri bu projeyle 4 ülke ile birlikte ‘Dünya Su Kaynakları Üzerinde Bir Gezinti’ olan WATER adlı proje ile tüm gezegenimizin korunması ve su tüketimi hakkında bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Proje aynı zamanda, farklı ülkelerden gelen öğretmen ve öğrencilerin birbirlerinin kültürlerini tanıması, yabancı dil kullanımının geliştirilmesi, özgüvenlerinin artırılması, yeni eğitim sistemlerinin keşfedilmesi, grup çalışması yapabilmeyi ve sıcak dostlukların kurulmasını sağlıyor.

Bu ve buna benzer projelerin devam edeceği öğrenildi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.